понеделник, 23 юли 2012 г.

Снимките! (ЗА горите и Алеко и ПРОТИВ Цеко отдалеко)Старах се да събирам всички снимки, които хората пращаха в подкрепа на горите. Времето на протеста засега отмина, отиваме на море и ни е топло, текстовете, които вече минаха на първо четене в парламента, са приемливи (според хората, които разбират).

Но трябва да е ясно - природата ни е страшно важна за много хора. Тук. И навън. И всеки, който планира да й вреди, занапред трябва да го има предвид.

Аз такава мотивация на българите зад граница никога не бях виждала. За пръв път толкова много мои приятели искрено съжаляваха, че не са в София и ми пишеха в един и същи момент:


    • Аз:  утре е важен ден. ти не си в бг, нали?
    • Нино: както винаги на важни дни - не  успех ви желая, а дано някой ден и аз мога да помогна..
Е, успяха да помогнат. И резултатът можете да видите надолу. Завива ми се свят, като ги гледам тези снимки!

Всички са страхотни, особено благодаря на Яна Стойнева за ентусиазма и организацията във Виена, на Мария Станкова - в Мексико Сити, на Рая Убенова - в Женева, на Диана Данова - в Лондон, на Нино Павлинов - в Магдебург, на Калина Дренска и Таня Миткова - в Берлин, на Роксана Славчева - в  Кеймбриджна Добромира Ковачева – във Вашингтон, на Константин - в Копенхаген и на всички смайващо активни хора по света 
: )

Мачу Пикчу

Лондон


Париж
Флоренция
Помпей
Мексико Сити
Каракас
Виена

Берлин
Магдебург
Кеймбридж
Женева
Някъде между Джано и Джангала в Пирин
 Копенхаген
Пуерто Малдонадо, Перу
Вашингтон
 Аахен, Германия
Дряновския манастир
 Ню Йорк
Мадрид

 Барселона
Монреал
Торонто
Будапеща
Хавай
 Брюксел
Неапол
Сан Франциско
Бенидорм, Испания
Малта
Маастрихт
Банкок
Бристол
Враца
Йорк
вр. Митикас
Протест Джъмп, Торонто
My protest against Bulgarian Forest Law and corrupt government. I love Bulgaria, I love all my amazing Bulgarian friends, but hate the corrupt politicians! Time to wake up! On my T-shirt it says "Down with the Mafiocracy! We want Nature not concrete! On the tree it says : We are strong! We are awake! Under it says: Thug face don't touch the forest!!! Bulshit tv refers to a major Bulgarian tv-BTV that didn't put single report about the huge demonstrations that went on for weeks!
Thanks Cody and Peter for the jump!
Share this video if you agree ..and if you want ;D .


Снимките са ми пращани от приятели, взимала съм ги от ЗаДаОстанеПРИРОДА и ЗаВитоша, както и от блога на Иван Бедров. Ако някой смята, че мястото на негова снимка не е тук, нека ми пише веднага, за да я махна.

1 коментар:

Анонимен каза...

da znaete, ima li nqkude takuv blog kudeto se vijdat samo peizajite ot snimkite ?