четвъртък, 7 април 2011 г.

1/4 паркингНаистина нямам никаква представа как попаднах на този сайт - онлайн списание за светски живот. Той или е на Евгени Минчев, или някой си прави бъзик с него. Но имам онова неприятно усещане, че цялата работа е съвсем насериозно. Представям на вниманието ви следния пасаж:


"Петя Павлова, подвизаваща се дълги години под псевдонима Пети Пол, днес е отново “в джаза” с уникален видеоклип. На промоцията си в клуб Маскара, Павлова доминираше в малка черна рокля с голямо деколте. Сред почетните гости на певицата бе президента на Z&M г- н Ники Младжов, който е един от най- големите поккровители на автомобилния спорт в България. Автомобилите на Младжов заеха една четвърт от предвидените паркоместа, а личността му бе позитивно обсъждана от незаетите млади дами на партито. Да поздравят Петя , в новооткрития клуб се появиха всичките и коафьори и гримьори , седемдесетчленен екипаж от журналисти, както и самата Мария Илиева, поднесла страхотен букет. ДесиСлава озадачи присъстващите с вечерна ламена рокля с голи рамене- напълно неподходяща към лондонския подход на Петя Павлова в стил Сохо. Но как ДесиСлава да знае правилния дрес код, когато май изобщо не знае какво е дрес код...."


Винаги съм знаела, че Минчев прави някакви коментари по вестниците за събитията, на които присъства, но не съм и предполагала, че може да става дума за подобни шедьоври - че говори за личности от ранга на Пети Пол и Ники как-му-беше-името, че дори си позволява той... този така обикновен хай-лайф герой да споменава името на Самата Мария Илиева.


Едно ми е интересно - този Ники как е успял сам да заеме 1/4 (!!!) от паркоместата. Дошъл е с един автомобил, после е хванал 204 наобратно, взел е още един, отишъл е до партито, паркирал, хванал пак 204, взел още един, пак паркирал или пък е паркирал направо самия 204, за да привлече максимално внимание на паркинга... И това само за да стигне до успешния завършек в колонката на Минчев. Освен това бях малко изненадана от продължението на обсъжданото изречение, а именно "Автомобилите заеха една четвърт от предвидените паркоместа, а личността му бе позитивно обсъждана от незаетите..." А иначе едни не знаят какво е дрес-код, а други - какво е граматика.

Няма коментари: