четвъртък, 26 март 2009 г.

Музика и видео



Три песни с три видеоклипа, които ме изкараха от равновесие преди 2 вечери, докато прекарвахме вечерта в един гостоприемен апартамент и всеки се опитваше да се добере до компютъра и да се пребори за своето.

Първия го намерих аз случайно, излезе тамън след версията на Бьорк и Пи Джей Харви на Satisfaction. Смесица от песни на тях двете и Тори Амос, а момичето, направило клипа /май аматьорка/ се е справило убийствено. Вторият е сравнително новият сингъл на Продиджи, в които никога не съм се залушвала преди. Момиченцето от видеото e доста по-призрачна версия от дъщеричката на семейство Адамс. Третото видео... ох третото е дълбоко хомофобско, неморално и напълно неподходящо за моя възпитан блог, ама освен това е и адски смешна е**вка с разни други песни, така че не мога да се въздържа да споделя творчеството на Бичето тук. Освен това самият начин, по който се произнася звучната българска дума "Дибидюююс" е впечатляващ. Поне аз ще си го спомням, като се разхождам из блога.





2 коментара:

Анонимен каза...

Omen определено "кърти мифки", на мен ми стана любима от новия албум. Парчето е заредено с много енергия, и има супер зарибяваща мелодийка :)

zarichinova каза...

кърти чисти и даже извозва мифки;0