сряда, 4 март 2009 г.

Hoya carnosa
Hoya carnosa
Originally uploaded by philkor_agashi_91

Ако сте в постоянно лошо настроение, породено от липса на сън и лично време, от студ и чести безсмислени конфликти, ако нямате вдъхновение за правене на нещо по-забавно от това да станете и да идете на работа, а после да се приберете и да си легнете и да станете и да отидете...

=> за Вас има едно лечение и то се нарича - Пролет! А когато тя се бави някъде из мартенските облаци, то пробвайте с нещо друго. Казва се восъчно цвете или Hoya carnosa, ужасно красиво е, прилича на изкуствено, почти не изисква грижи, цъфти през лятото и мирише отвратително за всеки, който не е свикнал с миризмата му. Хубавото в моя случай е, че съм свикнала. И само леко да я усетя, веднага си представям лято и обувки на босо - и то не само един чифт, ами хиляди - разхождащи се из парка под една идея по-усмихнати лица. Представям си как съм излязла само по тениска и нищо повече навлечено върху мен или висящо из ръцете ми.

Снощи като се прибрах вкъщи, миризмата на Хойа Карноса беше първото нещо, което усетих и ако искате вярвайте, ама оттогава всичко тръгна в правилната посока.

Няма коментари: