неделя, 15 септември 2013 г.

КОЙ? | Кой предложи Пеевски?Въпросът, който разтресе държавата | Господари на ефира: aдската "китка" от отговори на управляващите на въпроса "Кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС?". Интересно как един прост въпрос може да бъде толкова фундаментален и да изнервя едновременно Местан, Станишев и Орешарски.

И не само:
Михаил Миков: "Има много неща в политиката, които след време излизат на повърхността. Формално предложението беше на министър-председателя. [...] Не бих желал да коментирам сега [кой точно номинира Делян Пеевски]. [...] Знам [кой стои зад номинацията]. Вижте, пак искате да вкарате елемента, че "не всичко е за публиката"."
Мая Манолова: "Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност".

WTF се опитват да кажат, не разбирам? Дали отговорът не води толкова надалеч и толкова нагоре, че чак да излиза от границите на скромната ни държава?
Кой?

този хубав текст има и още въпроси към премиера, на когото вече се налага да излиза през изходите, предвидени само за боклук. Авторката казва: "Задавам си тези въпроси няколко часа след като видях лицето му, което всъщност предизвика смесица от ярост и ступор." Не знам за нея, но аз изпитвам и необяснима тъга и съжаление към този човек.)

И едно видео, което, предупреждавам, води до пристрастяване:

Няма коментари: