събота, 31 януари 2009 г.

Madonna през лятото





От вчера Мадона е на дневен ред. Очертава се в края на лятото да направи концерт в България. Ако това наистина се случи, ще бъде сигурен знак, че вървим накъм оправяне:) Щом бизнесдама като нея е преценила, че е рентабилно да направи концерт тук, значи не е случайно.

3 коментара:

Анонимен каза...

Ахаххаха, ---- ако бях на мястото й този клип нямаше да може да бъде намерен в интернет пространството както между другото и повечето от първите й изпълнения. Прическата й от онова време трябва да се изучава във фризьорските колежи, като нещо, което не трябва да бъде причинявано на никой никога вече. И тия оседемдесетарски движения.... http://images.teamsugar.com/files/users/2/20652/17_2007/MadonnaBlonde.jpg

Magdalena каза...

da se nadiawame che Paul Oakenfold shte podgriawa :]

c.za.. каза...

Хах! Не бих казал, че Мадона носи просперитета със себе си, идвайки в България... ама след като бяхме посетени от толкова лачени чанти, лачени куфари и други такива - няма как и една лачена кошница да не се донесе.
Освен всичко може да е дочула колко хубави наркотици си имаме и да е решила, че ще са й полезни за следващата книга.

Щом метъл бандите са ни вечце абонати, що да не земе и тя да види кво толко й има на нашата публика. Обещавам да не й се смея... много!