сряда, 7 януари 2009 г.

Тръпка в очакване на 18-ти май



Ladytron ще подгряват концерта на Депеш в София. Британската група, в която участва българката Мира, е доста популярна на Острова и изненадващо неизвестна у нас. Невероятно хубава новина. Не мисля, че те въобще са свирили в Бг някога. Освен това ще свири и някоя друга група. Залагам на Ревю и Гравити Ко. Въпреки че съм сигурна, че пропускам някого много по-подходящ. Иска ми се и Блуба Лу, но въобще не ми се вярва някой да се сети за тях. А и не се връзват с Депеш. Както и да е. Сънувам 18-ти май. Честно.





3 коментара:

roxx каза...

Ne samo, che sviriha, no i gi osvirkvaha. Liatoto na dalechnata 2006-ta, Cacao Beach sled Gravity Co. i Ostava i predi Sasha.. Izpiliha nervite na nadrusanite podrusvashtite se houser-i :) az se kefeh napuk.. Nishto chudno, che ne sa se zavrushtali na BG scena

zarichinova каза...

Какао не е БГ. Там хората са заети: чертежи, обиколки, актьорско майсторство, внимаване за точното положение на устните при снимка, опити за постигане на идеален предрусал поглед, проблеми с ландшафта, когато тъмните очила се оказват прекалено тъмни по тъмно... абе не им е лесно с две думи.

Въпреки че много говоря, ама като нищо да ги освиркат и сега. Тълпата е неконтролируема и ще чака Депеш.

Magdalena каза...

strange love