неделя, 30 март 2014 г.

За Камарата на следователите в България, за ВСС...



Както преди време Светла Баева от БХК излови National Strategy Integrate Mangali, така днес пък колегата й Радослав Стоянов попадна на следното писмо:

"Известно е, че [Холандия] е страна в която хомосексуалистите са установили доминация в обществото, наркоманията е почти изцяло легализирана, а съществува и официално партия на педофилите, която се домогва до участие в парламента. Мисля, че представители на такава държава не могат да бъдат наши ментори по отношение на проблемите в съдебната власт. Нашият славянски народ не заслужава подобна участ", 

... декември 2013 г. - аргументът на Пламен Стоилов (тогавашен председател на Камарата на следователите в България и член на предния ВСС) защо няма да иде на работна среща, на която ще присъства и холандец като представител на страна успешно наложила модел за измерване на натовареността на магистратите и органите на съдебната власт.

Писмото все още е на страницата на Националната следствена служба тук. Освен че е агресивно, неадекватно, хомофобско и тесногръдо, то е и пълно с безобразни граматични и технически грешки. Например (само на пръв поглед грешките, които ме грабнаха):

Излезе и в Правен свят.

Пълен абсурд.

Няма коментари: