четвъртък, 11 юли 2013 г.

Манипулациите на Петьо БлъсковАнтоанета Цонева, Иво Прокопиев, Росен Плевнелиев, Асен Генов, Росен Босев, Спас Спасов, Светла Баева, Джордж Сорос, Йонко Грозев, Човек на годината - каква амалгама от връзки и ционистки донори били организирали протестите?

Казва ни го Петьо Блъсков. Работех за него през 2007 г, сега работя в БХК. Докато чета лъжите в статията, се сещам как през май 2007 г. Слави Бинев влезе в Атака. И се оказах за-дъл-же-на да пиша хубаво за тях, даже и да взема интервю от Волен Сидеров. Дотогава правилото за Атака беше пълно игнориране, отразяване само в краен случай и то при големи издънки. (Само да вметна, че Слави Бинев има пари.)

Статията продължава с критика към неправителствените организации - "това, че са платени отвън, е елементарно за доказване. Може да го установи всеки, който влезе в сайтовете им, както и в сайтовете на донорите. Няма скрито-покрито."

За Петьо Блъсков явно е проблем НПО-тата да кандидатстват с проекти и, когато ги спечелят, да публикуват изрично информацията, за да е напълно ясно кой подпомага дейността. Това е проблем, а да плаща Слави Бинев под масата, за да се хвалят фашисти, не е.

В момента се води война. Истината е толкова грозно подменена, че ми се повръща от Блъсков и долнопробната му конспирация.

Ето вижте, например - снимка на сградата, в която се намира апартаментът, в който се помещава БХК, а до него - рисунката в главата на Блъсков.


За низките хора като Блъсков трябва да се говори с имена и да се разобличават ежедневно. Имаме тази власт.

1 коментар:

Анонимен каза...

" ...хората с течение на времето стават все по-глупави, освен ако не се погрижат да стават по-умни ..."
От кои си ти, от кои ли е Блъсков, от кои ли съм аз? :/