вторник, 2 юли 2013 г.

Петър Волгин - Камен Донев и ИванаСпорих с Петър Волгин на страницата на предаването му "Деконструкция", където той си позволява да хули протестите и редица медии и като цяло май напоследък съвсем си е загубил разсъдъка.

Вживял се е в ролята на рицар на свободното слово, който води неравна борба с някакви натрапчиви интелектуалци, неПеевски медии, неправителствените организации, до една финансирани от ционисти с колониалистичен уклон и едно гражданско общество, дето е имало наглостта да се събуди.

И изведнъж се стигна до следното:

  • "Деконструкция" с Петър Волгин Мирела, няма по-комично същество от публичен интелектуалец. От интелектуалец, който се бори срещу някой, който въобще не го преследва. А по-смешно и абсурдно създание от десен интелектуалец наистина няма.
  • Mirela Rayuela и още нещо. правилното е "който се бори срещу някоГО"
  • "Деконструкция" с Петър Волгин Благодаря за поправката - всички грешим, само че някои си го признаваме. А ако лица като Камен Донев и Венци Мицов ги броите за интелектуалци, ви предлагам в най-скоро време да включите Азис и Ивана в този престижен списък...


Единият ми коментар е изтрит, както личи от изречението "и още нещо", в него казвах, че всъщност г-н Волгин е този, който е абсурден, позволявайки си да обижда хора като Камен Донев и професора по философия Цочо Бояджиев, които с присъствието си допълнително легитимират протестите. Венци Мицов не съм го споменавала, но няма значение. След което получих горния отговор. Що за човек може да приравнява Камен Донев на Ивана и после да критикува протестиращите и случващото се в момента в България с претенцията, че е независим смел журналист - интелектуалец!? Така просто не може да се говори. Показва абсолютно неразбиране на действителността, в която живеем и пороците, срещу които се борим. На г-н Волгин или някой му плаща да се прави на безумен, или просто си е обезумял. Място в ефира обаче няма.

3 коментара:

Анонимен каза...

1. "Що за човек" - човек със собствена позиция и мнение, а дали има основание за и достатъчна тежест за публичното и афиширане е друг въпрос
2. "Показва абсолютно неразбиране на действителността, в която живеем и пороците, срещу които се борим" Как разбра че имаме еднакъв поглед върху действителността и еднакво семантично разбиране на думата "порок"?
3.Волгин може да е малко съркастичен и заядлив, но в думите му има истина.
4. "Така просто не може да се говори" - как точно и за какво: да определения кой е интелектуалец, така както ти го направи пред време за Кеворкян или да коментира публикациите в два всекидневника?
Хайде малко по-умерено и малко повече разбиране към останалите с конфронтация нищо не се постига

zarichinova каза...

Стоя зад думите си, споко :)
Кеворкян е срам за журналистиката.
Доста по-неприятен и опасен от Волгин.

Анонимен каза...

Това вече е откровена глупост.