четвъртък, 11 юли 2013 г.

За платените провокатори на БарековОфициално. Момчетата със затворническите костюми, които в неделя и понеделник отказаха да продължат по Цариградско и агресивно разбутваха хората, са собственост на Николай Бареков, изпълнителен директов на тв7 (и кой знае на кого още нагоре по веригата).

Запис на тв7

Цитати: "Всички управляващи трябва да отидат в затвора?", каузата им била "Промяна" - порочната лексика на едно безлично Мрън, без конкретни имена, без искания, анти-политиката, анти-институциите, желание за саморазправа с успелите, народен съд, всепоглъщащ песимизъм. Най-удобният и утвърден в продажните български медии начин да се пази статуквото.

Впрочем последния интервюиран в понеделник го попитах кой му плаща, той си бръкна в гащите и извади от там пачка 50-толевки. Беше отвратителен.

Ето и видео от Господари на ефира по същата тема:

7 коментара:

Анонимен каза...

То платени провокатори се говори, че има къде ли не, не само на Бареков! Аз се чудя друго, какво лошо има да си различен?! Ако всички телевизии показваха всичко еднакво на 100 %, тогава пак нямаше да ни угодят!

Анонимен каза...

Анализатор: Къде видяхте платени провокатори на Бареков? На Нова ТВ и на Б.Б и Цв.Цв да, но на Бареков едва ли. На него не му трябват провокатори, защото си има телевизия и може да отразява каквото си иска, но въпреки това е обективен.

zarichinova каза...

Бареков в момента е против ГЕРБ, тези хора винаги ходят пред централа на ГЕРБ да свирят. Знам го, защото и аз в началото ходех. Защото не одобрявам политиката на ГЕРБ, но после спрях, защото тези типове ми се сториха твърде цинични. Бареков сега ги представя като "протеста". При положение, че те са 100 души, а по Цариградско има 20-30 хиляди. В 1-вия репортаж те са си махнали дори имената на политиците от себе си, говорят против институциите като такива, не ползват имена. Защо не казаха, че са против Цветан Василев и Пеевски, за което е целият протест и чиито имена ще чуете от всеки рандъм протестиращ, ако попитате? Това ли наричате обективност? Моля Ви.

От своя страна Бареков е собственост на Делян Пеевски и Цветан Василев. Така че не го надценявам твърде много. Той е едно жалко, продажно, но все пак манипулативно и опасно същество.

Анонимен каза...

Стига сте търсили под вола теле, това е просто един много кадърен журналист, който умее да разнищва мръсните игри на жалките политици като ГЕРБ!!!

Христо каза...

Да и един мармот завиваше шоколад в станиол...

Това с платените провокатори си е някаква химера. Всички говорят за тях, но никой не ги е виждал. Аз ходя на протестите всеки ден и аз ли съм платен провокатор?

zarichinova каза...

ето ви го "кадърният журналист": http://vbox7.com/play:62e1fffb

ето и тук: http://www.youtube.com/watch?v=qpKOYtWENv8

а, Христо, не разбирам въпроса ти. дали си платен само ти можеш да кажеш.

zarichinova каза...

още от китката "Бареков": Бареков подарява гербери на Бойко след победата през 2009 г.
http://vbox7.com/play:74182368