понеделник, 13 януари 2014 г.

За привилегията да бъдеш гей в България



Радослав Стоянов е активист, а от около година е важна част от екипа на БХК.
Тези долу са пълни глупаци.

5 коментара:

Jani каза...

Не мога да повярвам, че заявяват, че България била толерантна държава. Някак ми се струва сюрреалистично, че са способни на толкова грозни и вулгарени думи/отношение.

Jani каза...

вулгарни*

zarichinova каза...

да, заменят аргументите с лъжи и долнопробни провокации, мръсни думи и омраза. изживяват се като жертви. и подменят реалността през цялото време.
но най-смущаваща е увереността им, че живеят в страна, където ще им се размине.

Анонимен каза...

Дори и да сте права, не разбирам защо трябва да използвате епитети, чиято семантика е крайно обидна ("пълни глупаци"!!!)? Звучи някак първосигнално и оставя лошо впечатление, за автора, дори и в твърдението да има висока степен на достоверност.
Нека проявим малко повече толерантност, моля

zarichinova каза...

Да, прав сте. Написах го веднага след като изгледах записа и епитетът е плод на емоционалната ми реакция от скандалния разговор. Карбовски не е глупав, поне според общоприетите стандарти. Но е зъл и манипулативен. Джамбазки (се старае да) създава впечатление на по-интелектуален тип в сравнение с другите националисти. За интелекта на Слабаков имам своите опасения. Иначе разговорът е враждебен, унижаващ, обиден и създава застрашителна среда за гей хората в България. Което го прави наказуем по българското и международното право.