вторник, 13 март 2012 г.

Ръш Лимбо



Мислех, че ние тук имаме много сериозен проблем с отношението към жените. Но като гледам какъв език имат успешните консервативни радиоводещи в Щатите, направо ми призлява:

"What is it with all of these young single white women, overeducated — doesn’t mean intelligent. For example, Tracie McMillan, the author of this book, seems to be just out of college and already she has been showered with awards, including the 2006 James Aronson Award for Social Justice Journalism..."

Ето тук с подробности. У нас май не се чу много по темата. Но ето накратко - преди това (в началото на март) този човек нарекъл студентка "курва", защото подкрепяла идеята на Обама здравните застраховки да покриват и разходи за контрацепция. Той дори казал, че тя и съмишленичките й, ако ще карат данъкоплатците да плащат за разюздания им сексуален живот, то поне да компенсират като качват филмчета в интернет.

Много от рекламодателите му се оттеглили от шоуто, но, доколкото разбирам, далеч не всички, а и сега част от тях се завръщат. Що за абсурд! Независимо че е консервативна икона в САЩ, този чичко има нужда да плати извънземна глоба и да бъде свален от ефир директно. Дано момичето се заеме с него.

1 коментар:

Анонимен каза...

Този псевдо йезуит ме дразни със своето лицемерие .... дори да оставим настрана открития му антифеминизъм, прокарването на идеи за краен протекционизъм в икономическата политика и изпълнената му с пристрастия и популизъм книга за глобалното затопляне,остава противоречащата и изпълнена с лицемерие позиция за смъртното наказание, отношението към арестувани по обвинение в терористична дейност в САЩ от една страна и позицията му за "християните" в Уганда,и .... да не забравяме и за заигравките му с болните от СПИН и бедните ..... абе истински християнин .... от най-ревностните ...
ПС: А относно рекламодателите ....... скандала продава и то даста добре ........ ако може да го използваш