сряда, 6 май 2009 г.

БойКостов



След драмите покрай регистрацията на СДС, малоумщините на г-н-как-му-беше-името/бивш председател на СДС Пламен Юруков/, 8-процентовата бариера за влизане в НС за коалиции, ударът на Сретен Йосич по ББ и създаването на парламентарна комисия за разглеждане на случая, реших, че се води масирана кампания срещу обединяване на дясното /като тук преглъщам трудно, слагайки ГЕРБ в групата/. Това не е нещо ново, разбира се. Но този път съм потресена от наглостта, с която се прави. Току що, докато спокойно си гледах клипчета на Jon Lajoie в Ютюб, попаднах на реклама отдясно, призоваваща да не се гласува за Бойко Борисов, защото гласовете за него директно отивали при Иван Костов. Има и оригинално преливане на лицата на двамата, като в Black&White на Майкъл Джексън. Не знам каква е тарифата да рекламираш в Ютюб, но този сайт е навсякъде из най-посещаваните места в мрежата и цял ден ме преследва. Подписват се като партия "Нова Зора", но такава никога не съм чувала. А и дори да бях, няма никаква яснота откъде могат да имат средства за такава обширна рекламна кампания, удряща точно по младите.

Далеч съм от мисълта, че така опонентите на ГЕРБ ще спечелят гласовете на разочарованите. Явно обаче целта е да се допринесе за допълнително отвращаване от политиката. А при тотално отвращаване от политиката на младите кой печели? Само тези с твърд и гласуващ винаги електорат.

Много е гадно така бе. Писна ми да ме манипулират. Искам да ме оставят сама да си преценявам. И не само мен, а всички. Кои са тези нови зори, какви са тия информационни затъмнения постоянно. Аман.

1 коментар:

zarichinova каза...

http://dshalvardjiev.blogspot.com/2009/05/blog-post.html
Тук още информация за анонимните пропагандатори.